1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Arlekini - Shërbëtori i dy zotërinjve.

  Arlekini - Shërbëtori i dy zotërin

 • Heronjte e Viagres nga Bashkim Hoxha

  Heronjte e Viagres nga Bashkim Hoxha

 • Pas Vdekjes nga Hervin Culi

  Pas Vdekjes nga Hervin Culi

 •  

  Te jesh nene

 • Tango nga Driada Dervishi

  Tango nga Driada Dervishi

Previous
Next

"Dashuri e dytë në moshën e tretë

Written by Teatri Moisiu Friday, 16 December 2011

Image1

Komedi shkruar dhe vene ne skene nga Haxhi Rama. Nje kusht i veshtire per te shkuar ne Amerike. Juli duhet te gjeje nje nuse per babain e ve te vajzes qe dashuron brenda pak ditesh sepse ambasada ka afate. Nje histori komike qe flet per shume prej problemeve te diteve tona: mbi te gjitha per nevojen per me shume dashuri e ngrohtesi njerezore.

Kete drame do te mund ta ndiqni diten e shtune e te diele date 14, 15 janar 2011 ( ora 18.00 ) , ne teatrin Aleksander Moisiu - Durres, nga trupa profesioniste e teatrit, ne interpretimin e aktoreve Muharrem Hoxha, Aishe Stari, Antoneta Doka, Ervin Doko, Andia Xhunga, Xheni Fama, Roland Koca, Mimoza Marjanaku


Latest Tweets

Komentet e Fundit